Countrystjernen Zach Bryan boykotter Grammy Awards

Countrystjernen Zach Bryan boykotter Grammy Awards
Zach Bryan. (Foto: PR)

I flere år har verdens største musikpris været genstand for kritik og skandaler. Alligevel synes Grammy Awards fortsat at være en magt- og betydningsfuld spiller i musikbranchen.

Den amerikanske countrystjerne Zach Bryan vil dog ikke lege med. Variety fortæller således, at han har valgt at boykotte årets udgave af prisuddelingen.

I praksis betyder det, at han ikke har indsendt sin musik til den gigantiske, virtuelle stemmeseddel, som medlemmerne af brancheforeningen Recording Academy udvælger årets nomineringer og vindere ud fra.

Ifølge Varietys anonyme kilder valgte Zach Bryan ikke at indsende sin musik i år, fordi »han ikke føler sig komfortabel med prisshows, der gør musik til en konkurrence«.

Sjovt nok vandt han faktisk en Grammy-statuette tidligere i år for Kacey Musgraves-duetten ‘I Remember Everything’. Han har i alt været nomineret fire gange.

Nu er Bryan altså i selskab med Drake og The Weeknd, som tidligere også har valgt at droppe prisuddelingen, der næste gang finder sted 2. februar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af