One Direction mindes afdøde Liam Payne: »Vi er fuldstændig knuste«

One Direction mindes afdøde Liam Payne: »Vi er fuldstændig knuste«
One Direction i 2013. (Foto: Karwai Tang/WireImage)

Onsdag døde One Direction-stjernen Liam Payne i en alder af blot 31 år, da han faldt ned fra en altan på tredje etage på et hotel i argentinske Buenos Aires.

Den tragiske nyhed gik verden rundt og fik en række skikkelser fra musikkens verden til at udtrykke deres sorg over Paynes tidlige død.

Nu er de resterende medlemmer af One Direction også kommet med en samlet udtalelse, skriver NME. I et opslag på boybandets officielle Instagram-profil, der ikke har været aktiv siden 2020, mindes Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik således deres tætte ven.

»Vi er fuldstændig knuste over nyheden om Liams bortgang. Med tiden, og når alle er i stand til det, vil der være mere at sige. Men indtil videre vil vi bruge lidt tid på at sørge og bearbejde tabet af vores bror, som vi elskede højt«, skriver One Direction.

»De minder, vi delte med ham, vil blive værdsat for evigt. For nu er vores tanker hos hans familie, hans venner og de fans, der elskede ham sammen med os. Vi kommer til at savne ham frygteligt. Vi elsker dig Liam. – Louis, Zayn, Niall og Harry«.

Harry Styles er også kommet med sit eget personlige mindeopslag på Instagram, skriver NME..

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Hans største glæde var at gøre andre mennesker glade, og det var en ære at være sammen med ham, mens han gjorde det«, skriver Styles.

»Liam levede vidt åbent, og med følelserne uden på tøjet havde han en smittende livsenergi. Han var varm, støttende og utroligt kærlig. De år, vi tilbragte sammen, vil for altid forblive blandt de mest dyrebare år i mit liv. Jeg vil altid savne ham, min dejlige ven«.

One Direction blev sat på pause i 2016, seks år efter det store, internationale gennembrud i den britiske udgave af X Factor. Herfra fokuserede Liam Payne på sin solokarriere. Han nåede at udgive soloalbummet ‘LP1’ i 2019.

Han efterlader sig en søn på syv år, som han havde med sangeren Cheryl Cole.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af