Se Beyoncé tale til Kamala Harris’ vælgermøde: »Det er tid for Amerika til at synge en ny sang«

Se Beyoncé tale til Kamala Harris’ vælgermøde: »Det er tid for Amerika til at synge en ny sang«
Beyoncé ved Kamala Harris' vælgermøde i Houston. (Foto: Justin Sullivan/Getty Images)

Tidligere på ugen trådte Eminem (og en ‘Lose Yourself’-rappende Barack Obama) op på talerstolen for at indlede Kamala Harris’ vælgermøde, da hun lagde vejen forbi Detroit.

I går deltog en anden superstjerne til et rally for USA’s vicepræsident, der som bekendt dyster mod Donald Trump om at blive landets næste præsident. Ingen ringere end Beyoncé indledte således fredagens vælgermøde i sin hjemstavn Houston, Texas, skriver Billboard.

»Det er tid til at synge en ny sang. En sang, der begyndte for 248 år siden. De gamle toner af undergang, splid, fortvivlelse giver ikke længere genklang. Vores generationer af elskede før os hvisker en profeti, en søgen, et kald, en hymne. Vores øjeblik er lige nu. Det er tid for Amerika til at synge en ny sang«, sagde Beyoncé fra talerstolen med Destiny’s Child-kollegaen og barndomsvennen Kelly Rowland ved sin side.

»Vores stemmer synger en sang om enhed. De synger en sang om værdighed og muligheder. Er I klar til at føje jeres stemme til den nye amerikanske sang? Fordi jeg er«.

Tidligere har også Taylor Swift udtrykt sin støtte til Kamala Harris via et Instagram-opslag, der sendte stikpiller til Donald Trump og ikke mindst hans vicepræsidentkandidat J.D. Vance.

Det amerikanske præsidentvalg finder sted 5. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af