Soundvenue Filmcast: Er ‘Birdman’ et mesterværk? / Hvorfor elsker Oscar en film som ‘The Imitation Game’?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop om den hidtil mest hypede film i 2015, ‘Birdman’, er et mesterværk, og hvorfor Oscar-akademiet elsker en film som ‘The Imitation Game’.

Er den nidobbelt Oscar-nominerede ‘Birdman’ så god, som rygtet vil vide? Eller er instruktør Alejandro González Iñárritu, der tidligere har stået bag film som ‘Babel’ og ‘Biutiful’, en prætentiøs svindler, som en toneangivende kritiker har påstået?

‘The Imitation Game’, hvor Benedict Cumberbatch spiller den homoseksuelle matematiker Alan Turing, som brød tyskernes enigmakode og var med til at vinde Anden Verdenskrig, er en så klassisk Oscar-film, som man overhovedet kan forestille sig, og har scoret otte nomineringer. Er det overhovedet en god film? Og hvad er det ved sådan en film, Oscar-akademiet elsker? 

Podcast-holdet runder også anbefalinger til streaming-tjenesterne, ugens øvrige premierer, og så kommer Sofie og Jacob på glat is i ‘hurtigrunden’.

Dette afsnit er sponsoreret af Viaplay.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af