Soundvenue Filmcast: ‘Under sandet’, Joachim Trier og den farefulde filmfærd til Amerika

Soundvenue Filmcast: ‘Under sandet’, Joachim Trier og den farefulde filmfærd til Amerika
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen tager fat på Martin Zandvliets stærkt imødesete drama, ’Under sandet’, hvor Roland Møller spiller en dansk sergent, som får til opgave at lede et kompagni af purunge tyske krigsfanger, der skal rydde miner på den jyske vestkyst efter Anden Verdenskrigs ophør.

Filmen har allerede fået så meget hype i udlandet, at Zandvliet er hyret til en stor Hollywood-film med Liam Neeson i hovedrollen. Turen over Atlanten har en anden markant nordisk instruktør, Joachim Trier, allerede taget med den aktuelle ’Louder Than Bombs’, der har Jesse Eisenberg, Gabriel Byrne og Isabelle Huppert på plakaten.

Med de norske hvis ’Reprise’ og ’Oslo, 31. august’ har fået filmfans på stribe til at falde i svime, men klarer Trier så springet, som så mange instruktører før ham har knækket nakken på? Og hvad skal der egentlig til for ikke at blive opslugt af amerikansk films pengefikserede kynisme?

Også den opsigtsvækkende lukning af TV 2’s ’Norskov’ er på dagsordenen, og det samme er – som altid – den ydmygende hurtigrunde og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne episode af Soundvenue Filmcast er præsenteret i samarbejde med Viaplay og serien ‘Empire’ – læs mere HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af