Standard Ekstra: Den store Roskilde Festival-podcast

Standard Ekstra: Den store Roskilde Festival-podcast
Roskilde Festival. (Foto: Flemming Bo Jensen)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Roskilde Festival er slut for i år. Vi fik en ekstremt stærk Eminem-koncert, en vanvittig skuffende Joey Bada$$ og en masse andre oplevelser.

Vi samler op på festivalen i det nye afsnit af Standard, hvor vært Kristian Karl gennemgår de bedste højdepunkter, de skøreste øjeblikke og de vigtigste tendenser sammen med Soundvenues anmeldere Emil Hansen og Nicklas Krarup Larsen, der begge var i ilden på Roskilde.

Var Joey Bada$$ virkelig så forfærdelig? Hvad skete der for lyden på Apollo i år? Og er Roskilde Festival stoppet helt med at booke amerikansk trap eller dansk gaderap?

De spørgsmål diskuterer Kristian Karl og gæsterne i det nye Roskilde Festival Special-afsnit af Standard. Denne episode er i øvrigt sidste podcast inden sommerferien: Vi er tilbage igen i starten af august.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af