Jamaika-cast i Standard: Er ‘Nordsiden’ den danske hiphop-klassiker, vi har ventet på?

Jamaika-cast i Standard: Er ‘Nordsiden’ den danske hiphop-klassiker, vi har ventet på?
Jamaika. (Foto: Samy Khabthani)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Standard – Soundvenues hiphop-podcast er tilbage fra juleferie, og skyder 2019 i gang med en podcast om Danmarks måske største hiphoptalent: Jamaika.

Den dansk-somaliske sanger og rapper fra Vejle er nemlig endelig kommet fri fra fængsel, og har skudt det friske år igang med et friskt album: ‘Nordsiden’.

Kan albummet leve op til de store forventninger? Har Jamaika stadig samme krystalklare stemme som på debut-ep’en ‘Sxb På Fri Fod’ fra 2016, der allerede gælder som en mindre klassiker? Og hvad har de mange år bag tremmer gjort ved den her unge mand og hans musik?

De spørgsmål snakker værterne Kristian Karl og Mads Viktor om i årets første afsnit af Standard. Her kan du også høre om Kristian Karls mange møder med Jamaika, hvor han blandt andet interviewede rapperen i en fængselscelle og senere besøgte ham i hjembyen Vejle.

Derudover: Kanye West skaber stadig kaos, 21 Savage og Lil Pump er i problemer med Twitter – og så ser vi på, hvor mange af Kristian Karls spådomme om 2018, der endte med at gå i opfyldelse.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af