SOUNDVENUE STREAMER siger farvel til 2010’erne – feat. Nolan, Peele og Pattinson

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det var årtiet, hvor Robert Pattinson blev cool. Hvor Peggy Olson blev til Offred. Hvor rumfilm var de eneste, der kunne måle sig med superheltenes boxoffice-rekorder. Hvor ligestilling kom på dagsordenen, standupperne faldt og gyserfilmen blev racepolitisk.

I anledning af Soundvenues store tema Farvel til 10’erne, tager denne særudgave af SOUNDVENUE STREAMER kærlig afsked med film- og serieårtiet der (næsten) er gået – med et twist!

Jacob og Lise stiller nemlig hver især hinanden tre skarpe spørgsmål, der dykker ned i nogle af årtiets største tendenser og mystiske trends, fra de fantastiske til de forargelige. Og så afslører værtsduoen også deres personlige all time-favorit blandt årtiets mange (!) filmperler.

Hvilken ny instruktør taler vi stadig om, om 20 år? Er Christopher Nolan blev forbigået? Hvad er Jacob seriøst træt af at høre OM – og hvem gider Lise ikke længere høre PÅ?

Få svarene i denne uges SOUNDVENUE STREAMER, der sender dig videre med posen fuld af anbefalinger fra 10’erne. Alt sammen på under 35 minutter.

Læs også: De 25 vigtigste serier i 2010’erne

Læs også: De 25 vigtigste film i 2010’erne

Læs også: De 20 vigtigste danske film i 2010’erne

LÆS HELE TEMAET: Farvel til 10’erne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af