Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: HBO-gys i ’The Outsider’ og ’Veep’-skaberens nye komedieserie

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Endnu et serieår, endnu en Stephen King-seriefilmatisering. Men har vi ikke snart fået nok gys fra horror-mesteren fra Maine?
Aldrig i livet, mener især den ene halvdel af SOUNDVENUE STREAMER’s værtsduo, der i sin gyserbesættelse er gået så langt som til at tigge HBO Nordic for flere episoder af ’The Outsider’ asap (!).

Den nye serie, der har Jason Bateman og Ben Mendelsohn i hovedrollerne, spiller ud som et kuriøst mashup af ’True Detective’ og ’It’ med adskillige twists i ærmet og en uhygge-faktor, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen.
Men kan ‘The Outsider’ også holde dampen oppe på den lange bane uden at fortabe sig i »klassisk Stephen King-mumbojumbo«?

Jacob og Lise diskuterer pros and cons, inden snakken bevæger sig over i mere letbenet territorium i komedieserien ’Avenue 5’ fra selveste ’Veep’-skaberen Armando Iannucci. Her spiller Hugh Laurie kaptajn på et luksuriøst cruise-rumskib, der pludselig kommer i store problemer, men der er ikke helt enighed i podcaststudiet om, hvorvidt seriens gakkede format nu også er så morsomt, som man med rette kunne forvente sig af Iannucci.

Og så vender værterne også ugens mest mystiske Netflix-fødselsdagsgave fra ingen ringere end David Lynch, der netop har rundet de 74.

Lyt med og få ugens forkromede streamingoverblik på under en halv time, når Jacob og Lise dykker ned i de mest interessante titler fra streamingdybet.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af