Fra TikTok til big shot: Young Juu fra Iswaal snakker viral succes i Soundvenues hiphop-podcast

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Young Juus ‘Kender ham godt’ var et hit allerede før det blev udgivet. Først var sangen nemlig leaket i en tidlig version på Youtube, og derefter fik den sit eget liv på platformen TikTok, hvor sangen har sin egen dans, og er blevet delt flittigt.

Hvordan har ‘Kender ham godt’ fået viral succes på den her særlige måde? Har Young Juu bevidst spredt sangen og dansen på TikTok? Og hvad er de fremtidige planer for den unge rapper og hans crew Iswaal?

De spørgsmål taler vært Kristian Karl og Mads Viktor om med Young Juu i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor rapperen også spiller snippets af nye sange fra både Iswaal og sit soloprojekt.

Derudover: Pop Smoke er død på tragisk vis, Roskilde Festival har offentliggjort det fulde program og Stormzy har gæstet Danmark.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af