Lyt til Soundvenue Streamer: ’Girls’-vibes i danske ’Limboland’ + HBO-serien ’Run’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

På tredje uge i træk optager Soundvenues streamingpodcast fra hjemmestudierne med en kun lettere knasende forbindelse mellem værter Lise Ulrich og Jacob Ludvigsen, der finkæmmer streamingdybet fra hver deres base i landet.

Først skal det handle om HBO-serien ’Run’, der har inciterende gode kræfter både foran og bag kameraet, og som fortæller en historie, der i dén grad kæler for drømmen om at hoppe på det første det bedste tog, og stikke af fra den grå hverdag (well, post-coronakrise).

Stortalentet Merritt Wever (’Unbelievable’, ’Marriage Story’) og Domhnall Gleeson (’Ex Machina’) er de tidligere universitetskærester Ruby og Billy, der mødes 15 år senere og tager springet i serien skabt af ’Fleabag’ og ’Killing Eve’-kollegerne Vicky Jones og Phoebe Waller-Bridge.

En drømmekombination, skulle man mene – men slingrer toget på skinnerne?

Hernæst går turen til den danske ungdomsserie ’Limboland’, der netop er landet på Xee, og som kan bryste sig af nogle af det danske film- og serielands mest lovende navne: Frederikke Dahl Hansen og Emma Sehested Høeg spiller hovedrollerne i fortællingen om giftige venindeskaber og eksistentielle 20’er-kriser, skabt af debutanten Rikke Louise Schjødt.

Der er ’Girls’-vibes i farvandet, men podcastværterne deler sig i to skarpt adskilte lejre…

Hør hvorfor i ugens udsendelse, der også runder den nye streamingtjeneste Quibi, der – måske! – er klar til at forsøde karantænetiden for os alle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af