Kidd lover meget mere ny musik i Soundvenues hiphop-podcast: »Der ligger 100 færdige numre«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det er næsten som om, han aldrig har været væk. Kidd insisterer nemlig selv på, at hans første musik siden 2017 ikke er et comeback, og fansene er heller ikke forsvundet – rapperens nylig annoncerede Store Vega-koncert blev udsolgt på fem timer.

Men hvis det ikke er et comeback, hvorfor har han så ikke udgivet musik i så lang tid? Hvad skal der ske med alle sangene, han har på lager? Og hvordan har Kidd ændret sig, nu hvor han udgiver musik igen?

De spørgsmål svarer Kidd på i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor vi bringer et længere uddrag af en samtale, Standard-vært Kristian Karl havde med rapperen i forbindelse med et nyligt interview til sitet.

Derudover: 6ix9ine-sagaen bliver skørere for hver dag, Kesi er ‘Tilbage’ og Tessa fortæller sin historie i ny DR3-serie.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af