Lyt til Soundvenue Streamer: Netflix-storserien ’Hollywood’ + ’Normal People’

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Var alting bare meget bedre i de gode gamle gyldne Hollywood-dage, hvor en mand var en firskåren heteroseksuel mand og en kvinde var en hvid ungmø under 25…?

Serieskaber Ryan Murphy har før givet os hits som ’American Horror Story’, ’Glee’ og ’Pose’, og i glamourøse ’Hollywood’ tager han os nu med til La La Lands såkaldt »golden age« i 1940’erne – en æra, hvor glansbillederne på lærredet og stjernernes tandpastasmil dækkede over galoperende racisme, homofobi og censur.

’Hollywood’ vil omskrive filmhistorien og give oprejsning til minoriteter, men bliver det hele lidt for lækkert og feelgood, eller misser seriens kritikere (a la Politiken) en vigtig pointe?

Soundvenues filmredkatør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise diskuterer, og kaster sig så over seriefilmatiseringen af en af sidste års mest hypede bøger, ’Normal People’ (’Normale mennesker’) af Sally Rooney.

Historien om arbejderklasse-Connell og overklasse-Marianne, der hemmeligt forelsker sig som teenagere, har taget læsere med storm verden over. Men er podcast-værterne lige så begejstrede for affæren, der skiller sig markant ud fra mange af tidens andre, mere farverige ungdomsserier?

Få svaret i denne uges Soundvenue Streamer, der også ser nærmere på et par af de mest interessante nye serie-trailers, der lover særdeles godt for sommerunderholdningen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af