Soundvenues hiphop-podcast: Fem danske rapsange fra maj, du er nødt til at høre

Soundvenues hiphop-podcast: Fem danske rapsange fra maj, du er nødt til at høre
Carmon. (Foto: Mads Alexander Lund/Soundvenue)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

I denne uges episode af Standard prøver vi noget helt nyt! Vært Kristian Karl og Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff taler nemlig ikke primært om ét emne, men ser tilbage på nogle af de mest opsigtsvækkende og spændende danske hiphopsange fra maj måned.

For den seneste tid har budt på blandt andet bomstærk boombap fra en kvindelig rapper, et storhit fra en kun 15-årig Nørrebro-artist og et møde mellem flere generationer af Aarhus-rap. Så i det nye afsnit af Standard sætter vi fokus på de mange forskellige strømninger, der gør dansk hiphop så spændende lige nu.

Derudover har vi også fået lov til at spille Carmons nye single ‘Modvind’ eksklusivt i Standard en dag før udgivelsen – og det er en sang, der viser rapperen fra en helt ny side.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af