Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Er Carells store jomfrurejse plat eller grineren?

Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Er Carells store jomfrurejse plat eller grineren?
Steve Carell i gennembrudsrollen som Andy Stitzer.

Soundvenue Filmklub er præsenteret i samarbejde med Viaplay. Hver uge dykker vi dybt ned i en moderne klassiker og undersøger i artikler og podcasts, om den stadig holder. Hør og abonnér på podcasten i samme feed som Soundvenue Streamer via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Steve Carell og Judd Apatow var selv en slags filmjomfruer, da de i 2005 skabte en biografbasker med fortællingen om den 40-årige Andy Stitzer, der trods et nydeligt ydre, fast arbejde og masser af hobbyer er nået halvvejs gennem livet uden at have haft sex. 

‘The 40-Year-Old-Virgin’ blev Apatows debut som filminstruktør og for Carell, der netop var begyndt som Michael Scott i den amerikanske version af ‘The Office’, blev det hans gennembrud som leading man i Hollywood. 

Om den karaokesyngende, tubaspillende, warhammermalende jomfru stadig kan bringe et smil frem på læben 15 år senere, undersøger Soundvenue Filmklub-værterne Christian og Mathilde i ugens afsnit. 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med hjælp fra lytterne bliver det diskuteret, om filmen groft sagt er plat, grineren eller lidt af begge? En sexfikseret komedie eller en kysk romcom?

Og med et væld af mindeværdige biroller fra såvel Seth Rogen til Catherine Keener og en purung Jonah Hill, hvem leverer så ugens MVP-præstation?  

Alt det og mere til bliver endevendt i ugens afsnit af Soundvenue Filmklub.

Har du mere lyst til at læse, så tjek vores analyse af ‘The 40-Year-Old-Virgin’. Følg med i Soundvenue Filmklub i næste uge, hvor vi kaster os over sci-fi-nybruddet ‘Ex Machina’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af