Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Hvordan ‘Love Actually’ blev julefilmen, vi elsker at hade

Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Hvordan ‘Love Actually’ blev julefilmen, vi elsker at hade

Soundvenue Filmklub er præsenteret i samarbejde med Viaplay. Hver uge dykker vi dybt ned i en moderne klassiker og undersøger i artikler og podcasts, om den stadig holder. Hør og abonnér på podcasten i samme feed som Soundvenue Streamer via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Der findes to slags mennesker. Dem, for hvem ‘Love Actually’ er lige så fast inventar i julemåneden som stjernen på træets top, og dem, der ikke helt ser magien i Richard Curtis uafrysteligt populære multiplotfilm. 

En ting er i hvert fald sikkert – ‘Love Actually’s popularitet er ikke dalet siden premieren i 2003. 

Med en magtdemonstration af et stjernecast, intet mindre end ni forskellige kærlighedsplots og en længde på 145 minutter er filmen den sidste boss, når det gælder romcom-genren.

Men i løbet af de seneste år er filmen blevet genstand for et væld af internetdebat, hvor filmens kvindekarakterer og forvekslingen af forelskelse og besættelse ikke falder i god jord i 2020. 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ugens afsnit af Soundvenue Filmklub repræsenterer værterne Christian og Mathilde hver deres ende af fanspektret som henholdsvis skeptisk førstegangsseer og kernepublikum.

Men bliver ‘Love Actually’ som god vin bedre med årene, eller er de loyale gensyn det rene vanvid? 

Er Andrew Lincolns skiltemanøvre smuk eller giftig? Er Liam Neeson verdens værste eller bedste stedfar? Og kan det overhovedet lade sig gøre at vælge en MVP mellem filmens endeløse karaktergalleri og starpower? 

Lyt til ugens afsnit og find ud af, om julefreden formår at sænke sig i Soundvenue Filmklub. 

Har du mere lyst til at læse mere, så tjek vores analyse af ‘Love Actually’. Følg med i Soundvenue Filmklub i næste uge, hvor vi dissikerer slasherfænomenet ‘Scream’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af