Soundvenue Streamers nytårs-special: Vi kårer de bedste serier og film fra 2020

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3, 2, 1…!

Champagnen er lagt på køl og uret tæller ned, men inden vi springer ind i det nye streaming-år, kårer filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich det bedste og værste fra 2020 – fra de mest oversete titler til de mest overvurderede, de største gennembrud og naturligvis hovedpriserne:

Bedste film og Bedste serie.

Der bliver plads til både gamle podcast-kendinge fra året der gik, såvel som et par skæve perler, der fløj under radaren. Og, nå ja, Tom Cruise (»Øh, han har da ikke været streaming-aktuel?« tænker du måske, men bare rolig: Jacob har fundet et smuthul i reglerne…).

Vi håber, at I vil lytte med!

Rigtigt godt nytår og pas på hinanden derude.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af