Podcasten Soundvenue Streamer: ’Mulan’, ’The Undoing’ og quiz-snyd for millioner

Podcasten Soundvenue Streamer: ’Mulan’, ’The Undoing’ og quiz-snyd for millioner
'Mulan' på Disney+.

Der er kontroversiel storfilm, Hollywood-stjerner og saftige skandaler i ’Hvem vil være millionær?’ i denne uges podcast. Men bare rolig:

Det er hverken Hans Pilgaard eller Christian Degn, der skal ristes af Streamer-værterne Jacob og Lise, som derimod kaster sig over seriefilmatiseringen af den største ’Hvem vil være millionær?’-skandale nogensinde: Det sker i ’Quiz’, der lander på C More den 7. december.

Først ser Jacob Lise imidlertid nærmere på Disneys live action-version af ’Mulan’, der endelig er klar til en dansk streamingpremiere på Disney+ den 5. december. Før corona blev filmen regnet som en af 2020’s største, men kan det episke eventyr også fænge på den lille skærm? Og hvad er op og ned i alle kontroverserne omkring filmproduktionen?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til allersidst kommer værterne naturligvis heller ikke udenom ugens store seriefinale i ’The Undoing’, Susanne Biers krimiserie med Nicole Kidman og Hugh GrantHBO Nordic. Der bliver snakket spoilers og skjulte ledetråde, naturligvis med TYDELIG spoiler-advarsel forinden.

Hvem var morderen? Hvem er den nye Mulan inderst inde? Hvordan snyder man sig til en million? Få alle svarene i ugens podcast!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af