Lyt til Soundvenue Streamer: Den hvor ’Friends: The Reunion’ tvinger kynikerne i knæ

Lyt til Soundvenue Streamer: Den hvor ’Friends: The Reunion’ tvinger kynikerne i knæ
Det originale hovedcast quizzer i 'Friends: The Reunion'. (Foto: screenshot)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich havde ikke bare lave forventninger til ’Friends: The Reunion’HBO Nordic, de frygtede eventen, hvis trailer osede af Oprah Winfrey-soap og kalkuleret følelsesporno.

Men sådan kan selv Soundvenues kynikere gå grueligt galt i byen.

De gode gamle ’Friends’-feels skyllede ind over Jacob og Lise, skønt førstnævnte har svært ved at forklare, hvorfor interview-showet fik skovlen under ham. Lise er vild med ’den store afsløring’, og Jacob gik nærmest i barndom undervejs.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Næsten lige så store følelser er på spil, når duoen diskuterer ’Mare of Easttown’-finalen, ligeledes på HBO Nordic – men bare rolig, har du ikke set afsnittet endnu, kommer der selvfølgelig en spoileradvarsel forinden (og få så lige set serien færdig så vi alle kan snakke om den rundt om watercooleren, okay?).

Inden turen går til Easttown en sidste gang, skal Jacob og Lise imidlertid også forbi komedien ’Barb and Star go to Vista Del Mar’, der skulle have været i biograferne, men nu i stedet kan lejes på streaming. Kristen Wiig har skrevet og spiller hovedrollen, men er filmen en åndelig slægtning til ’Bridesmaids’ eller bare et pinligt fejlskud?

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af