Lyt til Soundvenue Streamer: »Taika Waititis ’Reservation Dogs’ er en af årets bedste serier«

Lyt til Soundvenue Streamer: »Taika Waititis ’Reservation Dogs’ er en af årets bedste serier«
'Reservation Dogs' (Foto: FX Network)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Jep, den er god nok:

Der er ægte serieguld på programmet i ugens podcast, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich langt om længe har fået fingrene i en af årets mest ventede streamingtitler.

Det newzealandske powerhouse Taika Waititi og vennen Sterlin Harjo har begået en komedieserie med et helt unikt perspektiv, der udspiller sig i et lillebysamfund af indfødte amerikanere i Oklahoma.

Vor karismatiske hovedpersoner er fire teenagebedstevenner, der begår småkriminalitet for at spare penge sammen til at rejse til Californien – men en rivaliserende ungdomsbande og snigende identitetskriser lægger stadigt større pres på dynamikken.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Begge værter er solgt til stanglakrids, men inden de fortaber sig i lovprisninger, runder samtalen også Dave Chappelles nye, stærkt omdiskuterede Netflix-special ’The Closer’. Og her er der knapt så mange hænder i luften …

Lyt med!

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af