Digi-snacks: Mimes er de nye emojis, viral mexicansk dæmon og Googles skumle bamse

Digi-snacks er sukkeret på dine internet-cornflakes. Værsgo'.

 

1. Emojis er so last year

Din smartphone fik muligvis nye emojis for en måneds tid siden. Og ja ja, flerfarvede hoveder og en enhjørning er da en klar opgradering. Men lad os præsentere dig for den nye udgave af emojis: Mimes. Med MimeChat kan du style din nye, animerede emoji til at ligne dig – og bevæge sig som dig.

Appen er klar til både Android og iPhone, og lader dig udskifte de statiske, velkendte emojis med små animationer, der gør præcis som du beder dem om. Og ja, de facepalmer og bitchslapper også, når du beder dem om det. Udseendet på din mime kan du skifte til enhver tid, ligesom du kan bruge din mime på Facebook, Twitter og alle de andre platforme, du bruger.

Når du henter MimeChat (for det her vil du ikke gå glip af), så tag en snak med appens MimeBot – se om du når at bitchslappe ham, inden han bitchslapper dig.


2. Charlie Charlie, hvem?

Hvis du endnu ikke har hørt om Charlie Charlie, så er din weekendunderholdning reddet. Charlie Charlie er en mexicansk dæmon, der, lidt ligesom ånden i glasset, svarer på alle dine spørgsmål. Der er dog ingen bogstavsjagt og fugtige glas med i the Charlie Charlie Challenge, som gik viralt på Twitter.

Alt du skal bruge er et papir og to blyanter. Første spørgsmål er selvfølgelig det retoriske »er-du-her-hr-dæmon«. Den øverste blyant vil nu – hvis dæmonen er til stede – bevæge sig mod ja, eller nej. Og så kører I ellers bare derudaf, dig og Charlie Charlie. Spørg ham om alle de ja/nej-spørgsmål, du kan komme i tanke om.

Alternativt kan du søge inspiration fra de sociale medier, og give legen dit eget twist. Buzzfeed har samlet nogle af de bedste twists på legen. Og hvis du giver dig i kast med the Charlie Charlie Challenge, så hils ham endelig fra os på Soundvenue-redaktionen.


Googlebamse

3. Er du klar til Googles creepy bamse?

Google har lige nu gang i deres årlige udviklerkonference, Google I/O, hvor de løfter sløret for en række nye produkter og tjenester. Et af de produkter, vi mangler at få præsenteret er en bamse, der minder om noget fra dit værste mareridt.

De har i hvert fald fået patent på opfindelsen, der mest af alt vækker associationer til Chucky-dukken. Bamsen kobles til et wifi-device og er stemmestyret ligesom Siri: snak, og bamsen reagerer – vel at mærke ved at dreje hovedet mod den, der snakker og stirre intenst med sine store, runde bamseøjne.

Bamsen er udstyret med sensorer og kameraer, og den vil derfor også være i stand til at fornemme, når dit blik er rettet mod den. Udover sin høje score på creepy-skalaen, har bamsen også et mere praktisk formål. Den kan styre medie-devices i dit hjem, såsom dit tv og musikafspiller. Indtil nu må vi vente og se, om Google gør alvor af deres nyerhvervede patent.

Læs også: Digi-snacks: Beyoncé danser til alt, længste rejse med hoverboard og feministisk Mad Max

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af