iPad-app serverer tidens vildeste video-materiale til dig i magasin-form

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du starter på en enormt informativ video om Kanyes bedste citater, som linker dig videre til en 2 Chainz-video, så ryger du forbi noget Wocka Flocka Flame, Gucci Mane og Ace Hood og dernæst hundevideoer og til slut padler du bare rundt i katte/fail-videoer. Og så er klokken 2.34 og du skal op fem timer efter.

Vi bliver bombarderet af korte videoer på sociale medier og videodelingstjenester som aldrig før, men på grund af relaterede links ender vores søgninger altid i en autogenereret selvmordsmission ud i Internettets lovløse sumpområde af tidsrøveri.

Hvis du kan nikke genkendende til den følelse, så kan du takke Gud (og kodning) for Hyper. Det er et iPad-magasin, der dagligt serverer kurateret videoindhold, der rent faktisk er værd at bruge tiden på. Indholdet er udvalgt af journalister og filmskabere og fælles for videoerne er, at de er under 20 minutter lange og kommer fra et hav af forskellige journalistiske kilder og underholdningskanaler.

Indholdet favner ret bredt fra det øjenåbnende informative over intenst inspirerende til det underligt underholdende.

I appen kan du vælge, om du vil have ugentlige eller daglige opdateringer.

Læs også: Foto-app laver dine billeder til syrede kunstværker a la ‘Fear & Loathing in Las Vegas’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af