Hemmelige features: Er iPhone 6S og 6S Plus vandtætte?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I foråret gik der rygter om, at Apple havde udtaget et patent på en teknologi, der gør devices vandtætte, hvilket startede spekulationer i, om iPhone 6S og 6S Plus måske ville kunne modstå vind og vejr. Da de nye iPhones for nylig blev præsenteret, var det dog ikke blandt specifikationer.

Men måske er de alligevel vandtætte – i hvert fald til en vis grad. En test udført af Zach Straley på YouTube viser, at begge de nye iPhones tilsyneladende har det fint efter en time under vand. I løbet af timen fisker han dem op løbende og tester enkelte funktioner, inden han til sidst tager dem op, tørrer dem og viser, at de umiddelbart ikke fejler det mindste.

Zach Straley har lavet en opfølgende video, hvor han demonstrerer, at begge smartphones har det udmærket 48 timer efter. Den eneste lille skade på iPhone 6S’eren er en diagonal linje på tværs af skærmen, hvor en række pixel ser ud til at være beskadiget.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvorom alting er, så kan det ikke anbefales at smide din iPhone i vandet. Forsøget her er foretaget med få centimeter ferskvand – klor- og havvand og højere vandsøjletryk kan have en ganske anden effekt. Så når Apple ikke reklamerer med, at iPhone 6S og 6S Plus er vandtætte, så er det nok fordi, de ikke er det.

Læs også: iPhone-anmeldelserne er landet: Bør du opgradere til 6S?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af