Langsigtet Apple-rygte: iPhone 7 bliver lige så tynd som en iPod Touch

Langsigtet Apple-rygte: iPhone 7 bliver lige så tynd som en iPod Touch
Koncept-behandling af iPhone 7's mulige udseende. (Foto: Yasser Farahi)

I morgen afholder Apple et stort presseevent i San Francisco. Vi aner end ikke, hvad tech-giganten vil præsentere os for, men det bliver ikke en iPhone 7 – det er er ret sikkert. Alligevel begynder rygterne om iPhone 7 allerede nu at sprede sig på trods af, at den sandsynligvis er mere end et år væk.

Rygtet vil vide, at iPhone 7 bliver mellem 6 og 6,5 millimeter tyk. Det er knap en millimeter tyndere end iPhone 6, hvilket er en betragtelig nedbarbering på en i forvejen trimmet smartphone. Til sammenligning er en iPod Touch 6,1 millimeter tyk.

Normalt skal man tage den slags rygter med et skuldertræk og afvise dem, som hvad de er: Rygter. Men i dette tilfælde stammer rygterne fra den efterhånden sagnomspundne kinesiske analytiker Ming-Chi Kuo, der har forudsagt en hel del Apple-udgivelser før i tiden.

En af de primære årsager til, at iPhonen kan krympes så betragteligt, er angiveligt, at Apple fra og med iPhone 6S overgår til en langt stærkere, men lettere aluminium end den, der omgiver iPhone 6.

Læs også: Nye oplysninger lækket: iPhone 6s bliver større, stærkere og sortere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af