Apple-rygter: Ny, mindre iPhone kommer i første halvdel af 2016

Der er Apple-rygter og så er der Apple-rygter fra Ming-Chi Kuo. Det er en hemmelighedsfuld, kinesisk analytiker, der gang på gang har ramt plet med sine forudsigelser – for eksempel stort set alle iPhone 6S’erens specifikationer og størrelserne på 6-modellerne.

Nu lufter han et nyt rygte: Apple vil slippe en ny iPhone i første halvår af 2016. Den bliver mindre end iPhone 6S og 6S Plus med en skærm på fire tommer, mod de andres 4,7 og 5,5 tommer. I modsætning til den plastik-indpakkede iPhone 5C bliver det dog en iPhone i metalramme som storebrødrene.

Den kører på en A9-chip som iPhone 6S og 6S Plus, men har ikke 3D Touch. Det vil sige, at den er optimeret til iOS 9 og/eller det kommende iOS 10. Alt i alt vil den nye iPhone altså minde mest af alt om en mindre udgave af iPhone 6S end et bud på at lave en iPhone 6C.

Altså, hvis man skal tro Ming-Chi Kuos rygter. Han kommer dog ikke noget bud på, hvad navnet bliver, men C-endelsen går højst sandsynligt fløjten.

Udover at lancere modeller til de, der mener smartphones er blevet for store, forudser Ming-Chi Kuo også, at vi næste år får iPhone 7 og 7 Plus at se med en A10-chip og sidstnævnte med 3 GB RAM.

Læs også: iPhone-anmeldelserne er landet: Bør du opgradere til 6S?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af