Godt nyt til Adele: Samsung lancerer hæderlig klaptelefon

Godt nyt til Adele: Samsung lancerer hæderlig klaptelefon

Vi har påpeget det før og gør det gerne igen: Klaptelefonen er langt fra død. I Japan sælger de som varme hveder i maj og blandt andre LG og Samsung bliver ved med at producere klaptelefoner i den billige og simple ende af spektret. Trenden kender Adele udmærket godt, som hun demonstrerer i videoen til ‘Hello’.

Nu er der godt nyt på vej til hende og alle andre, der savner den tid, hvor man kunne smække smartphonerøret på med pondus. For Samsung barsler efter alt at dømme med en klaptelefon, der i virkeligheden er en smartphone i forklædning.

Den nye smartklaptelefon har en 3,9 tommersskærm med en opløsning på 1280 x 768 pixel på hver side af klappen, så den ene skærm også kan bruges, når den er lukket sammen. Klappet op er der et godt, gammeldags numerisk tastatur og navigationspile.

Telefonen kører Android 5.1.1 på en octacore-processor, har 3GB RAM og 64 GB hukommelse. Og i særdeleshed kamerat er godkendt: Det primære kamera tager billeder i 16 megapixel og selfie-kameraet 5 megapixel.

At dømme efter udseendet ligner den lidt en Samsung Galaxy S6, bare med en løjerlig underdel.

samsung

 

Hvorvidt den bliver lanceret under vore himmelstrøg er endnu uvist, men mon ikke Adele har råd til at flyve en tur forbi Asien og samle en ny smartphone op.

Læs også: Adele-fan troller sin ekskæreste: Svarer kun med teksten fra ‘Hello’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af