Navneforvirring: Bliver den kommende iPhone en ny 5’er?

Navneforvirring: Bliver den kommende iPhone en ny 5’er?
Visualisering af hvordan iPhone 5E kunne komme til at se ud.

Der er rimelig sikkerhed omkring, at der kommer en ny iPhone i løbet af foråret. Hvad den skal hedde, har der dog været enormt stor tvivl om. I starten gik rygterne på, at den skulle hedde iPhone 7C, ligesom dens farverige forgænger 5C. Siden gik rygterne på det mere oplagte navn 6C, men nu er der et helt nyt navn på tapetet. 5E, mener kinesiske kilder at vide, den skal hedde.

Det er kommet frem via sitet MyDrivers, der hævder at produktionen af iPhone 5E er gået i produktion hos Foxconn. E’et i 5E skulle efter sigende stå for Enhanced. C’et i 5C refererede til deres farverige plastik-covers, men det bliver tilsyneladende ikke en valgmulighed for 5E, der i stedet kopierer to eller tre af de eksisterende iPhones farvede metalrammer.

Hvis man skal tro MyDrivers kan vi forvente en iPhone, der sporter nogle lidt slappere attributter end iPhone 6S. Vi taler en A8-processor med 1 GB RAM og 16 eller 64 GB hukommelse. Skærmen på fire tommer skulle eftersigende også være af det let kurvede glas fra iPhone 6S og 6. 5E skulle i øvrigt have mulighed for at bruge Apple Pay – som jo desværre ikke har ramt dansk grund. De gisner også om prisen: 500 dollar eller små 3.500 gode, danske kroner.

Det er svært at vide, hvad man skal tro på lige nu, men til marts er vi formodentlig klogere, når Apple forventeligt afholder deres store årlige forårs-event. Og alt tyder i hvert fald på, at der kommer en pendant til 5-seriens C-model.

Læs også: Apple lancerer en mindre iPhone 6 og Watch 2 i marts – ifølge rygterne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af