PlayStation arbejder på over 100 titler til deres virtual reality-headset

PlayStation arbejder på over 100 titler til deres virtual reality-headset
VR-spillet 'Robinson: The Journey' fra Crytek.

VR-revolutionen kommer i 2016. Om vi gider deltage i den er mere usikkert, men ikke desto mindre vil vi se færdigudviklede kommercielle VR-headset fra Oculus, HTC og Sony. Sidstnævnte er særligt interessant, fordi det bliver et supplement til vores breddegraders favoritkonsol: PlayStation.

Indtil videre har PlayStation ikke røbet særligt meget omkring, hvilke oplevelser vi kan forvente til deres headset, der kommer til at hedde PlayStation VR eller bare PS4-VR. Men til den store forbrugerelektronikmesse CES, der lige nu finder sted i Las Vegas, har Sony røbet lidt om satsningens omfang.

Sony Computer Entertainments direktør Kazuo Hirai afslører over for BBC at der er 200 udviklere i færd med at udvikle VR-spil og at de arbejder på »formodentlig 100 eller flere titler« til VR.

Blandt de allerede bekræftede spil er de umiddelbart lovende ‘Until Dawn: Rush of Blood‘ og ‘Robinson: The Journey’. PS4-VR kommer i første halvdel af 2016.

Du kan se hele interviewet her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Otte klassiske PlayStation 2-titler er udkommet til PlayStation 4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af