Se sci-fi-kortfilm med Pamela Anderson om ensomhed i den digitale tidsalder

Se sci-fi-kortfilm med Pamela Anderson om ensomhed i den digitale tidsalder

Selvom den foregår i en nær fremtid, er scifi-kortfilmen ‘Connected’ en skarp kommentar til nutidens forbrug af sociale medier, teknologi og internet. I den nye kortfilm spiller Pamela Anderson hovedrollen som fitnessinstruktøren Jackie Bailey, der i karrierens efterår føler sig fremmedgjort af den teknologi, der skal holde hende koblet til resten af samfundet og hendes følgere.

Symbolikken emmer ud af hver en scene i kortfilmen, der ikke er lægger fingre imellem i sin kritik. For eksempel i åbningsscenen hvor hovedpersonens eneste kontakt med et såkaldt AuraCycle-hold er gennem et kamera og naturoplevelsen er begrænset til en visualisering på en skærm. »You’re limitless«, råber hun.

Samtidig fokuserer filmen også på det konstante pres samfundet lægger på den enkelte for at bevare den evige ungdom og kunne udbasunere den til hele verden – og samtidig finde ro og sjælefred. En ro som hun søger og til sidst finder, men slet ikke som hun forventer det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kortfilmen er instrueret af Luke Gilford og det er Jane Fonda, der lægger stemme til de motiverende selvforbedringsoptagelser, som Pamela Andersons karakter konstant lytter til.

Læs også: Pamela Anderson og Werner Herzog har et fælles filmprojekt på bedding

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af