Pamela Anderson og Werner Herzog har et fælles filmprojekt på bedding

Pamela Anderson og Werner Herzog har et fælles filmprojekt på bedding

På nær et par korte optrædener i spoof-filmene ‘Scary Movie 3’ og ‘Superhero Movie’ samt en hovedrolle i det postapokalyptiske stripper-remake af ‘Casablanca’, ‘Barb Wire’, har det været småt med filmrollerne for Pamela Anderson.

Det ser dog ud til at kunne ændre sig nu, for ifølge det storbarmede ‘Baywatch’-ikon har ingen ringere end Werner Herzog – manden bag klassikere som ‘Aguirre, den gale erobrer’, ‘Fitzcarraldo’ og den Oscar-vindende dokumentarfilm ‘Grizzly Man’ – vist interesse i et samarbejde.

»Vi spiste frokost ved Chateau Marmont, og han sagde til mig: ‘Du er noget særligt. Du bliver nødt til at komme op på det store lærred.’ Jeg kunne ikke tro på, at han sagde det«, sagde 48-årige Anderson i et interview med James Franco.

»Han har et projekt med mig i tankerne, og jeg håber, det bliver realiseret. Det, at jeg er på hans radar, er meget flatterende«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af