Shia LaBeouf er i gang igen: Hænger ud i en elevator og livestreamer det i 24 timer

Shia LaBeouf er i gang igen: Hænger ud i en elevator og livestreamer det i 24 timer

Vi sad klinede til skærmen for at se Shia LaBeouf livestreame sig selv se sine egne film fra et biografsæde i New York. Senere havde vi lyst til at tage den massive regning det ville koste, at ringe til Shia LaBeouf da han sad ved telefonen i et call center og tog imod opkald fra alle og enhver.

Nu er han kravlet ind i en elevator ved EC English Oxford i Gloucester Green i England, hvor han livestreamer, hvordan han en hel dag står og møder tilfældige fremmede. Til forskel fra de seneste kunstprojekter er der lyd på, så man kan lytte til, hvad de taler om i elevatoren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er igen LaBeouf, Rönkkö & Turner, der står bag projektet – og de tre samarbejdspartnere startede løjerne ud i elevatoren. De opfordrer alle til at komme og joine og deltage i debatten.

I skrivende stund filmer de ind i dørene, så det er relativt usexet – Shia viser sig kun, når dørene åbner. Lidt over 6.000 ser med lige nu, men det tal skal nok variere.

Læs også: Shia LaBeouf live-streamer sig selv, mens han ser alle sine egne film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af