’Uncharted’-trailer går lige i hjertet, men stjæler grafik fra ‘Assassin’s Creed’

’Uncharted’-trailer går lige i hjertet, men stjæler grafik fra ‘Assassin’s Creed’

Der er en ny trailer fra den længe ventede ‘Uncharted 4: A Thief’s End’, der i stedet for at tease grafik eller nye spilmuligheder fokuserer på den cinematiske fortælling i det kommende spil. Traileren letter ikke ligefrem ventetiden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For dem der har fulgt lidt med, er det ingen nyhed at vores allesammens computerspils-Indiana Jones, Nathan Drake, er gået på pension og nu lever det stille liv. Det er heller ikke først i denne sene trailer at det afsløres at (spoiler!) Nathans bror Sam er i live og vil have Nathan med ud i felten igen. Vi har endda allerede fået at vide at ’A Thief’s End’ bliver den sidste i rækken med den kære Nathan.

Det er dog netop med al den information i mente, at den nye trailer rammer helt rigtigt: der er noget på spil, og vi ved det alle. Man læser mellem linjerne, og når Nathan Drake står overfor det klassiske valg med at beholde det sikre hjemmeliv eller tage på eventyr med brormand til the final big score, betyder det noget for os, hvordan det hele ender.

Af en story trailer at være, afslører den nye video dog ikke meget. Tidligere klip fra PlayStation, der fremviser muligheden for vælg-selv dialog, giver fans en noget længere samtale og en mere konkret storyline. Men den nye video rammer dybere: Den gør længslen større og forventningerne højere.

Selvom traileren først kom i går, har der dog været ét kritikpunkt: grafik taget direkte ud af ’Assassin’s Creed’ var blevet brugt som ophængt kunst i Nathan Drake’s hjem. Efter en hurtig redigering og en officiel undskyldning er grafikken dog blevet erstattet med noget fra Drake’s eget univers.

 

Undskyldningen tyder på at billedet ikke var en easter egg, som nogle troede. Nolan North, der lægger stemme til Nathan Drake, også har lagt stemme til Desmond Miles-karakteren i ’Assassin’s Creed’, hvorfor man godt kunne forestille sig at de to studier ville anerkende hinandens arbejde. Vi må vente til spillet før vi får de allerstørste guldkorn.

’Uncharted 4: A Thief’s End’ er blevet skubbet flere gange, men ser nu ud til at lanceres d. 26. april.

Læs også: Drabelig ‘Hitman’-trailer opsummerer Agent 47’s glorværdige karriere og bedste mord

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af