Rapport forstærker rygter om ny PlayStation: Kan være klar inden oktober

Rapport forstærker rygter om ny PlayStation: Kan være klar inden oktober

Rygterne har svirret et godt stykke tid, men de er efterhånden blevet ret konkrete: Sony pønser på en ny konsol, der bliver en forbedret PlayStation 4 rettere end PlayStation 5. Ifølge en ny rapport fra Wall Street Journal vil den rygtede konsol – som flere andre medier også peger på – kunne afspille indhold i 4K (men næppe køre spil i 100 procent 4K) og være særligt optimeret til PlayStation VR, der lander i oktober.

Dermed kan de også begynde at gisne om, at den opdaterede version, der kaldes PlayStation 4,5 eller PlayStation 4K, vil være klar i løbet af sensommeren eller det tidlige efterår inden PlayStation VR kommer på gaden.

Inden du sukkende kører din PS4 på lossepladsen, så skriver Wall Street Journal, at Sony efter sigende holder fast i PlayStation 4-produktionen og at der i det hele tale er om mindre tweaks, der ikke gør PlayStation 4 forældet som sådan.

PlayStation 4 udkom i 2013 og den nuværende udviklingsperiode har efterladt cirka seks år mellem hver generation. Der er altså på papiret stadig omkring tre år til, at Sony skal lancere PlayStation 5, hvis de følger planen. En opdateret version af PS4 giver dog god mening efter knap tre år (ligesom de tre foregående konsoller har fået mindre udgaver efter cirka tre år på markedet) og med den forestående færd ud i virtual reality.

Læs også: PlayStation arbejder på over 100 titler til deres virtual reality-headset

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af