Game of Puns: Daenerys får brug for et allerhelvedes stort visitkort

Game of Puns: Daenerys får brug for et allerhelvedes stort visitkort

‘Game of Thrones’ er tilbage og dermed også en af årets vigtigste tv-begivenheder. Med de store tv-hits følger også et hav af puns, memes og tørre jokes. I omfang bliver aktiviteten omkring ‘Game of Thrones’ kun overgået af et andet stort tv-drama, hvor der kæmpes om at stå som endelig sejrherre: ‘Den Store Bagedyst’.

Tirsdagen efter hvert nyt afsnit samler vi op på de fniseværdige øjeblikke, der opstod på de sociale medier i afsnittets kølvand.

Der er naturligvis spoilers forude, så fortsæt med yderste varsomhed.

Daenerys’ visitkort vil imponere Patrick Bateman

Sæsonens åbner tog os traditionen tro godt omkring i kongeriget Westeros, lige fra Muren i nord til Dorne i syd og ikke mindst en tur over det Smalle Hav til Essos og forbi Daenerys Targaryen, der i den grad stod i hestelort til halsen, da sæson 5 sluttede.

Hun er tilfangetaget af en Dothraki-hær, der vil skide på hendes ellers så fine titel:

Daenerys Stormborn of the House Targaryen, the First of Her Name, the Unburnt, Queen of Meereen, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Khaleesi of the Green Grass Sea, Breaker of Chains and Mother of Dragons.

Flere bemærkede, at den titel må være svær at klemme ned på et visitkort, der ellers ville spare stakkels Daenerys tid, når hun skal præsentere sig for fremtidige fangetagere.

 

Heldigvis fik Daenerys snart hjælp fra en fingersnild photoshopper på Imgur:

DanyVisitkort
Hvad var der nu galt med bare Khaleesi? Eller Key Account Manager, hvis du så absolut skal være fancy?

Det viste sig dog, at visitkortet havde været mere effektivt, hvis der bare stod: ‘Dany – Khal Drogos enke’. Så nu brænder hun inde med en stak ubrugelige visitkort. Vi kender følelsen, Khaleesi.


GoT
Really?

F·A·M·I·L·Y

Én af seriens mindre populære islæt – hvis man skal dømme efter reaktioner på de sociale medier – er familien Martell og hele Dorne-plottet, der i sidste sæson ikke rigtig førte noget med sig og beskyldes for at være karikeret og malplaceret. Sæson 6 indledte således med at dræbe to af de karakterer, der var så vigtige at få præsenteret i sæson 5.

Den ene af drabsscenerne medførte et af afsnittets blodigste øjeblikke, krydret med semiplat dialog. I Dorne-shamingens navn har nogen tilført scenen dåselatter, som var det et afsnit af ‘F·R·I·E·N·D·S’, hvor Phoebe bestiller den forkerte kaffe til Ross. Tsk. Skøre Phoebe, altså.

Du kan se sekvensen HER – det er ikke for sarte sjæle.  


Weekend hos Jon

Sæsonens helt store spørgsmål er selvfølgelig Jon Snows skæbne. Afsnittet åbnede med et skud af den slagne helt, men derudover endte han lidt som et komma Løgridderens anspændte situation i Castle Black.

For de, der hepper på Jon Snows tilbagekomst, findes der dog en løsning, som en kreativ Imgurianer har udtænkt: Brug samme metode, som de to ansatte i ‘Weekend at Bernies’-kultfilmene fra 80’erne, der med snore, solbriller og sprut holder deres døde chef i live gennem en hel weekend.

JonBernie
Problem solved.

Jon Snows digitale følge spekulerer særligt i, hvad Stannis Baratheons nu arbejdsløse troldkvinde Melisandre kan stille op med de 90 kg livløs bastardknægt. Og apropos Melisandre…


MelisandreOld
De ører er altså ikke flere århundreder gamle.

Melisandre bruger en effektiv lotion

Gårsdagens afsnit sluttede med et lille chok – nok særligt for Stannis Baratheon, der dog heldigvis er død. Den ellers temmeligt ungt udseende Red Woman, Melisandre, burde hedde The Grey Woman. Hun er tudsegammel – faktisk flere århundreder gammel, fortæller showets producere. Det kunne Twitters hob af selvbestaltede komikere naturligvis ikke lade være med at joke med.

 

De jokes bliver aldrig for gamle. Ligesom Melisandre.

Læs også: ’Game of Thrones’ sæson 6 afsnit 1: Er Den Røde Kvinde menneskehedens sidste bastion?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af