Opfølgeren til ‘Red Dead Redemption’ begynder at ligne noget: Kortet lækket online

Opfølgeren til ‘Red Dead Redemption’ begynder at ligne noget: Kortet lækket online

For en lille måned siden begyndte der at brede sig rygter om en opfølger til ‘Red Dead Redemption’, Rockstars western-klassiker fra 2010. Nu kommer der for alvor kød på rygterne med et nyt, lækket map, der så dagens lys på gamingsitet NeoGAF.

Ifølge medier, der har kilder tæt på udviklingsfasen, er den altså god nok. Spillet, der angiveligt er en prequel-historie til ‘Red Dead Redemption’, får endnu engang et kæmpeområde at udfolde sig på.

Interessante oplysninger på kortet er blandt andet, at der findes et område, der hedder New Bordeaux. Det er samme område, som det kommende ‘Mafia 3’ udspiller sig i, så måske er der et lille crossover der. Begge spil er i al fald udviklet under Take-Two Interactives hat, så det er ikke utænkeligt. Derudover findes også Blackwater-området, der lå i det nordøstlige hjørne af kortet fra ‘Red Dead Redemption’.

RedDeadRedemption2

 

Du kan se billedet i flere detaljer HER.

Spillet er i øvrigt ikke annonceret officielt, så det er særdeles uvist om det overhovedet får navnet ‘Red Dead Redemption 2’, men det forventes, at vi hører mere, når spilmessen E3 løber af stablen til sommer.

Læs også: Rygte: ‘Red Dead Redemption 2′ er på vej – navn og lanceringstidspunkt måske lækket

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af