Månedens gear og gadgets: Overflødighedshorn af glimrende smartphones og nye streaminghøjtalere

April har budt på et væld af nye gadgets lige fra streaminghøjtalere, hørebøffer og nye smartphones. Vi har samlet en god stak af de mest attraktive produkter, der har set dagens lys den seneste måned.
Månedens gear og gadgets: Overflødighedshorn af glimrende smartphones og nye streaminghøjtalere

ScarlettJ

1. Huawei P9

Huawei P9 vil give dig endnu mere i en smartphone, end du er vant til. Huawei har nemlig lavet et partnerskab med Leica omkring P9. Det betyder dog ikke, at der er Leica-linser i telefonen, men at Leica har været med til at udvikle de Huawei-producerede linser, kameraets UI og selve linse-setuppet.

Og det er netop det setup, der er spændende. Huawei har nemlig valgt at inkludere to 12 MP linser i telefonen: En normal RGB farve-linse og en monokrom-linse (der tager billeder i sort/hvid). Ifølge Huawei, skulle den ekstra monokrom-linse give bedre og mere dybdedetaljerede billeder – både med og uden farve.

Ud over det spændende kamera, kommer P9 også med specs, der placerer den i toppen inden for smartphones – en 5,2 tommer full HD skærm, 3 GB RAM, 3.000 mAh batteri og en octa-core processer.

Hvis du vil læse mere om P9 kan du læse vores test. Huawei P9 kan købes nu for ca. 4.000 kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af