Jeff Goldblum genopliver gamle memes i ‘Independence Day: Resurgence’-promo

Jeff Goldblum genopliver gamle memes i ‘Independence Day: Resurgence’-promo

Hvem der dog bare kunne have været fluen på væggen, da de PR-ansvarlige for ‘Independence Day: Resurgence’ blev enige om, at filmens hovedrolleindehaver, Jeff Goldblum, skulle omdannes til stort set alle memes fra et par år tilbage.

Det er i al fald lige, hvad de har gjort via sitet Meme Resurgence, hvor både Success Kid, One Does Not Simply og Conspiracy Keanu har fået Goldblum-præg. Her kan man lave sine egne Goldblum-memes og dele med resten af internettet. Du ved jo, du har lyst.

Idéen kan være opstået i det Jeff Goldblum i forvejen er kendt internetmateriale. Han har gået sin sejrsgang med alt fra Jeff Goldblum Is Watching You Poop-memet til det geniale Jurassic Park-laugh track.

‘Independence Day: Resurgence’ er i biograferne på torsdag.

Læs også: Roland Emmerich har sit ‘Independence Day 2′ cast klar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af