Det bedste og værste fra Europas gaming-mekka Gamescom

Det bedste og værste fra Europas gaming-mekka Gamescom

Gamescom er som regel ikke stedet, hvor vi får de nye spændende reveals, men det er stedet, hvor vi får ekstra kød på de spil, vi allerede har fattet interesse for. Det er her, de skal vise, de kan stå distancen.

Derfor er det også tydeligt, når nogle spil falder igennem og andre øger trykket under hype-barometeret. Gamescom er stadig i gang, men majoriteten af materiale er landet.

Der er rigtig mange trailers og gameplay-demonstrationer at plukke fra og vi har samlet de bedste – og et par stykker, der lugter af hundelort.

Opsamling: https://www.gamesradar.com/gamescom-2016-game-trailers-watch-here-now/

Bedste:

‘Mafia III’

Det kan stadig lidt gå begge veje for ‘Mafia III’, men at dømme ud fra trailer-materialet indtil videre har vi et spil mindst lige så godt som det forgående ‘Mafia II’ i vente. Problemet er, at det gerne skulle overgå det for ikke at skuffe.

Der er allerede kommet en del materiale ud om spillet, der først lander i oktober, så fra nu og frem til releasen må 2K egentlig gerne tage foden lidt fra speederen, så hele spillets handling ikke spoilet på forhånd.

En af de bedre trailers for spillet klemte 2K ud i god tid før Gamescoms officielle startskud. Tjek den her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘For Honor’

Da ‘For Honor’ blev præsenteret på sidste års store pendant til Gamescom, amerikanske E3, var det lidt et lyn fra en klar himmel, men samtidig svært at vide, hvad man skulle mene om mixet af riddere, vikinger og samuraier.

Siden er hypen vokset – ikke mindst takket være den seneste trailer fra Gamescom. Nu kan vi sådan set ikke rigtig vente til spillet udkommer i februar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Resident Evil VII’

Når man er ude i syvende survival horror-spil i rækken, så er det vitterligt svært for enhver franchise at løfte et eneste øjenbryn. Alligevel formår Gamescom-traileren til ‘Resident Evil VII’ at få det til at krybe os koldt ned ad ryggen af ren og skær klaustrofobi og noia.

Overvej eventuelt om du er i en situation, hvor du hurtigt kan skifte busker efter du har set traileren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Fractured, But Whole’

Ud over latrinær humor er det ikke alverden nyt, der slipper ud om ‘The Fractured, But Whole’ i gameplay-traileren herunder. Det ligner på mange måde ‘The Stick of Truth’, men der er dog et meget tydeligt element af customization af karakterer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Watch Dogs 2’

Det er ikke kun fordi hacking er en varm kartoffel takket være ‘Mr. Robot’: Vi glæder os til ‘Watch Dogs 2’. Ikke mindst efter den nye trailer demonstrerer et par af de online-elementerne i spillet. Særligt mulighederne for coop og anti-coop lyder interessant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Titanfall 2’

Det er stadig svært at sige, om ‘Titanfall 2’ bliver en succes, men umiddelbart tegner det til, at Respawn har forbedret på grundelementerne fra 1’eren og skabt en (om muligt) mere højintens oplevelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Star Wars: Battlefront – Death Star Expansion Pack’

Den mest åbenlyse bane er på vej til ‘Battlefront’, Dødsstjernen. Udvidelsen kommer med det nye gamemode Battle Station, hvor man i grupper skal gennemføre missioner i tre faser med et bestemt sigte. Først skal man bekæmpe TIE Fighters, dernæst nedlægge Dødsstjernens forsvarsværker og sidst skal man ramme de sårbare punkter.

Den anden fase foregår inde i selve Dødsstjernen, hvor man blandt andet kan spille som Chewbacca og lejesoldaten Bossk.StarWarsBF

 

Der var imidlertid også stinkere i bunken – to af dem kommer her:

Værste

‘Metal Gear Survive’

Man vidste det jo egentlig godt. Uden auteuren Hideo Kojima ved roret var ‘Metal Gear’-serien dømt til at fejle. Men ejerne af franchisen, Konami, klør på og har lavet en ny installation i serien ved navn ‘Metal Gear Survive’.

Det er… Ikke godt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Call of Duty: Zombies in Spaceland’

Vanen tro byder ‘Call of Duty’ ind med et zombie-appendix til ‘Infinite Warfare’, når det lander i november. Grundspillet har haft en hård medfart siden det blev præsenteret, men under Gamescom fik vi så førstetraileren til zombie-delen.

Og nuvel, det ser ret underholdende ud, men også komplet over the top absurd i forhold til det selvhøjtidelige ‘Infinite Warfare’. Læg så dertil de fesent klichéfyldte punchlines fra spillets karikerede karakterer. Det får os slet ikke med på galejen.

Heller ikke selv om David Hasselhoff er med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fanreaktioner: ’Metal Gear Survive’ kæmper allerede for overlevelse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af