Tinder Boost højner dine dating-chancer: Betal for at blive vist først på Tinder

Tinder Boost højner dine dating-chancer: Betal for at blive vist først på Tinder

Det er fredag aften og dit booty call har lige aflyst dig. Nu skal der ske noget på kærlighedsfronten. Du griber din telefon, åbner Tinder – og der er mere stille end til en familiefest. Men ro på. I løbet af de næste par dage kommer en opdatering til appen, så du kan betale dig fra at blive smidt op i toppen af stakken af Tinder-profiler, som potientielle kommende ekskærester kan se.

Funktionen hedder Tinder Boost, og går altså ud på, at du kan købe enten enkelte boosts eller flere ad gangen, som så er lidt billigere. De danske priser kender vi ikke endnu, men i USA koster et boost omkring to dollar – cirka 14 kroner. Når du bruger boostet har du 30 minutters ekstra opmærksomhed fra andre kærlighedssøgende, og du bliver smidt i toppen af bunken af profiler.

Til at begyndte med testede Tinder funktion i Østrig, og der så man ifølge en talsperson fra firmaet, at boostede profiler fik op til 8-10 gange flere profilvisninger og tre gange så mange matches som uboostede individer.

Det er uvidst, hvornår opdateringer med Tinder Boosts dukker op i den danske app, men ifølge flere kilder skal du ikke vente mere end et par dage før du kan købe dig til en forlomme i kærlighedskøen.

Læs også: Tinder integrerer Spotify: Lader brugere matche gennem musiksmag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af