‘Apocalypse Now’ bliver et spil med hjælp fra Francis Ford Coppola

‘Apocalypse Now’ bliver et spil med hjælp fra Francis Ford Coppola

Krigsspil er som regel en poleret, episk skildring af det gode mod det onde på store slagmarker. Umiddelbart er det svært at putte Francis Ford Coppolas hypnotiserende (anti-)krigsfilm ‘Apocalypse Now’ ind i den skabelon, men det er ikke desto mindre ambitionen for en række spiludviklingsveteraner (blandt andet fra ‘Battlefield’, ‘Gears of War’, ‘Far Cry’, ‘The Witcher’ og ‘Fallout: New Vegas’) og Francis Ford Coppolas American Zoetrope.

En del af spillet skal finansieres via en Kickstarter-kampagne. I Kickstarter-videoen siger Coppola selv, at han håber, fremtidige spillere vil blive lige så tosset i hovedet af at spille, som man blev af at arbejde på filmen.

Detaljerne for spillet bliver ikke udlagt, men udviklerne kalder det ikke et shooter spil, men »survival horror experience« – lidt som ‘Apocalypse Now’ og Vietnam-krigen var i virkeligheden.

Du kan se Kickstarter-kampagnen og de vilde belønninger – lige fra tidlig adgang til spillet i 2019 til et surfbræt, der blev brugt i filmen – HER.

Læs også: Forbandelse eller sort uheld? 8 film, der blev plaget af episke ulykker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af