Hype-lokomotivet ruller: Junis bedste spiltrailers byder på vampyrer, biljagter og orker

Hype-lokomotivet ruller: Junis bedste spiltrailers byder på vampyrer, biljagter og orker

Juni måned bød på rundt regnet 0 stærke spiludgivelser. Der stod E3 på det hele – og selv det var lidt af en fuser i år med meget få nye spil-annonceringer.

Ikke desto mindre var den store gaming-konference omdrejningspunktet for al gaming-relateret aktivitet i sidste måned. Vi har samlet tre trailers herunder, der ikke blev afsløret til E3, men alligevel skruet sammen med konferencen for øje.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Middle-Earth: Shadow of War’

Det kan gå begge veje, men umiddelbart tegner ‘Shadow of War’ til at blive bedre og mere bananas end forgængeren ‘Shadow of Mordor’. Story-traileren her trækker i hvert fald kraftigt i vores ‘Ringenes Herre’-nostalgi og kan få hårene til at rejse sig på selv den mest koldblodige ork.

Hvornår: 10. oktober 2017


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Need For Speed Payback’

Det er længe siden, man har været sådan rigtig begejstret for nye spil i ‘Electronic Arts” ‘Need For Speed’-serie, men med ‘Payback’ er det lidt en anden sag. Båret (og tydeligt inspireret) af den nylige popkulturelle ophøjelse, som ‘The Fast & The Furious’ har oplevet, ser ‘Payback’ langt mere action-fokuseret og krimidrama-inspireret ud. Og det glæder vi os til at prøve.

Til E3 gav EA i øvrigt et længere kig på spillets gameplay.

Hvornår: 10. november 2017


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Vampyr’

En titel, der fik meget lidt opmærksomhed under E3, er ‘Vampyr’ fra Dontnod Entertainment, der også står bag ‘Life is Strange’, hvilket unægteligt er med til at sende forventningerne til ‘Vampyr’ i vejret. Særligt med traileren her, der sætter spillets dilemma på spidsen (skal vampyrlægen dræbe eller lade leve?) og illustrerer det uroplagede Londons fald sublimt.

Hvornår: November 2017

Læs også: Hop ombord på hype-toget: Tre actionpakkede spiltrailers fra maj, du skal se

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af