Julis stærkeste spiltrailers svømmer i nazister, nazi-zombier og nazi-symbolik

Julis stærkeste spiltrailers svømmer i nazister, nazi-zombier og nazi-symbolik

Juli var en sløj måned på spilfronten, selvom et vellykket spil midt i regnen ville have været en kærkommen gave fra oven. Vi var dog så heldige at få en lille håndfuld spiltrailere, der højner forventningerne til de næste måneders udgivelser – særligt, hvis du helt i takt med nogle af verdens statsledere er vild med nazisme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Wolfenstein II: The New Colossus’

BJ Blazkowicz havner i lidt af en suppedas med en milkshaketørstig kommandant på en diner i Nevada i ‘Wolfenstein II’s alternative tidslinje, hvor nazisterne vandt Anden Verdenskrig. Traileren røber ikke alverden, men vi tipper vores krigshjelm for stemmeskuespillet her.

Hvornår: 27. oktober


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Call of Duty: WWII’ – Nazi Zombies

Nazismen siver videre i denne trailer til det kommende ‘Call of Duty’-spil, der vender tilbage til Anden Verdenskrig. Traditionen tro får spillet en ekstra dimension, hvor man udenom multiplayer og kampagne-delen kan meje zombier ned – og det ser (ligesom spillet) mere interessant ud end nogensinde. Paradoksalt nok har Sledgehammer Games, der står bag ‘Call of Duty: WWII’ i modsætning til ‘Wolfenstein II’ valgt at sløjfe al nazi-symbolik i zombie-delen.

Hvornår: 3. november


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Middle-earth: Shadow of War’ – Shelob

Okay, der er ikke nazister med her (gudskelov), men Tolkiens oprindelige ‘Ringenes Herre’-værk trak tråde til både Første og Anden Verdenskrig, så hvorfor ikke blive lidt i stemningen fra tidsånden.

Det er ikke første gang, vi har fremhævet en trailer fra ‘Middle-earth: Shadow of War’, men det er altså kun fordi, det lader til at Monolith Productions har ramt en home run med opfølgeren til det kritikerroste ‘Shadow of Mordor’.

Hvornår: 10. november

Læs også: Hype-lokomotivet ruller: Junis bedste spiltrailers byder på vampyrer, biljagter og orker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af