Julis stærkeste spiltrailers svømmer i nazister, nazi-zombier og nazi-symbolik

Julis stærkeste spiltrailers svømmer i nazister, nazi-zombier og nazi-symbolik

Juli var en sløj måned på spilfronten, selvom et vellykket spil midt i regnen ville have været en kærkommen gave fra oven. Vi var dog så heldige at få en lille håndfuld spiltrailere, der højner forventningerne til de næste måneders udgivelser – særligt, hvis du helt i takt med nogle af verdens statsledere er vild med nazisme.

‘Wolfenstein II: The New Colossus’

BJ Blazkowicz havner i lidt af en suppedas med en milkshaketørstig kommandant på en diner i Nevada i ‘Wolfenstein II’s alternative tidslinje, hvor nazisterne vandt Anden Verdenskrig. Traileren røber ikke alverden, men vi tipper vores krigshjelm for stemmeskuespillet her.

Hvornår: 27. oktober


‘Call of Duty: WWII’ – Nazi Zombies

Nazismen siver videre i denne trailer til det kommende ‘Call of Duty’-spil, der vender tilbage til Anden Verdenskrig. Traditionen tro får spillet en ekstra dimension, hvor man udenom multiplayer og kampagne-delen kan meje zombier ned – og det ser (ligesom spillet) mere interessant ud end nogensinde. Paradoksalt nok har Sledgehammer Games, der står bag ‘Call of Duty: WWII’ i modsætning til ‘Wolfenstein II’ valgt at sløjfe al nazi-symbolik i zombie-delen.

Hvornår: 3. november


‘Middle-earth: Shadow of War’ – Shelob

Okay, der er ikke nazister med her (gudskelov), men Tolkiens oprindelige ‘Ringenes Herre’-værk trak tråde til både Første og Anden Verdenskrig, så hvorfor ikke blive lidt i stemningen fra tidsånden.

Det er ikke første gang, vi har fremhævet en trailer fra ‘Middle-earth: Shadow of War’, men det er altså kun fordi, det lader til at Monolith Productions har ramt en home run med opfølgeren til det kritikerroste ‘Shadow of Mordor’.

Hvornår: 10. november

Læs også: Hype-lokomotivet ruller: Junis bedste spiltrailers byder på vampyrer, biljagter og orker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af