Vil du varme op for The Minds of 99 i Royal Arena? Bandkonkurrence er åben for alle

Vil du varme op for The Minds of 99 i Royal Arena? Bandkonkurrence er åben for alle
The Minds of 99.

Går du med en forsigtig drøm om at make it big med dit og vennernes band? Elsker du The Minds of 99? Så er der håb forude, for i en ny konkurrence kan man nemlig vinde muligheden for at varme op for kvintetten, når de til november spiller deres hidtil største indendørskoncert i Royal Arena.

The Minds of 99 er blevet ambassadører for Royal Beers musikinitiativ Tak Rock, og konkurrencen er den såkaldte ‘Tak Rock Band Battle ’19’. Alle har mulighed for at uploade egen musik til en konkurrenceside, og Niels Brandt og co. lytter og udvælger selv de bands, der til sidst skal kæmpe om præmien til en live band battle.

»Vi tænker, der er sindssygt meget talent rundt omkring i Danmark inden for alle mulige genrer. Vi håber, de hører om det her og melder sig til, så vi kan finde noget syg support til koncerten i Royal Arena. Vi er pisse ligeglade med, hvilken genre det er. God musik er god musik«, siger frontmanden i en pressemeddelelse.

Helt præcis får vinderne lov til at agere support for The Minds of 99 til koncerten 23. november i Royal Arena, sidste stop på deres store arenaturné, hvilket potentielt bliver foran 16.000 mennesker.

Og der er altså ingen genrediskrimination, så uanset om du laver poprock, hiphop eller har et obskurt noise-projekt, kan du deltage i konkurrencen. The Minds of 99 har tidligere haft rapperen K-phax med som support.

Læs interview: The Minds of 99 var tæt på at smuldre: »Går det for stærkt? Kan vi det her?«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold