The Minds of 99 annoncerer support til Parken-koncerter – nyt navn hver aften

The Minds of 99 annoncerer support til Parken-koncerter – nyt navn hver aften
The Minds of 99. (Foto: Karen Rosetzsky)

Om under to måneder gør The Minds of 99 noget, som ingen nogensinde har gjort før: De spiller koncert i Parken tre dage i træk.

Nu ved vi også, hvem der får æren af at spille support og dermed åbne ballet for op mod 50.000 mennesker hver aften – og overraskende nok er der altså tale om forskellige navne til hver af de tre koncerter.

Fredag den 21. juni er det således Kind Mod Kind, der er med som support, mens Zar Paulo overtager stafetten om lørdagen. Til den afsluttende søndagskoncert bliver det søsterduoen Prisma, der står for opvarmningen.

Alle tre navne har ry for at være nogle af Danmarks bedste nye livebands, og nu får de altså mulighed for at prøve kræfter med landets nationalstadion. Desuden er både Kind Mod Kind og Prisma lige nu aktuelle med stærke debutalbum i form af henholdsvis ‘</3’ og ‘Something to Respond To’.

Udover de tre danske bands er også AV AV AV-medlemmet Eloq med som support alle tre aftener.

Prisma. (Foto: Bobby Mandrup)

I en pressemeddelelse udtaler The Minds of 99 følgende om at præsentere et nyt opvarmningsnavn til hver af tre koncerter:

»Det er megafedt for os, for det giver os mulighed for at vælge tre bands, som vi synes hver især kan noget særligt. Vi håber også, det er med til at give hver aften et unikt krydderi. Selvom vi har lavet det bedste sæt, vi overhovedet kan til Parken, har vi også arbejdet med at give hver aften et lille drys af noget forskelligt. Et lille easter egg til dem, der kommer flere aftener«.

De tre koncerter finder sted fra den 21.-23. juni. Se fordelingen af opvarmningsnavne herunder.

The Minds of 99 i Parken – support
Fredag 21. juni: Kind Mod Kind
Lørdag 22. juni: Zar Paulo
Søndag 23. juni: Prisma
Med som special guest alle tre aftener: Eloq

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af