Champagne, cylinderformede vaser og cornflakes: Se Kanye og Jay Z’s rider-krav

Champagne, cylinderformede vaser og cornflakes: Se Kanye og Jay Z’s rider-krav

Engang imellem sker det, at de store stjerners såkaldte riders, hvor deres krav til backstage-forhold og service står nedskrevet, slipper ud, hvorefter man kan forbarme sig over de ekstravagante diva-lignende forventninger, ens idoler har. Sladdermagasinet TMZ har fået fingrene i Kanye West og Jay Z’s riders og offentliggjort en række oplysninger, og der er da også et par ekstraordinære krav imellem.

Jay Z insisterer således på en temperatur på 71 grader Fahrenheit i sin suite, hvilket svarer til en 21,7 celsiusgrader. Suiten skal desuden være børnesikret, hvor skarpe kanter og stikkontakter skal være dækket, ligesom lamper, statuer og andet, der kan gå i stykker, skal være fjernet. Personalet må ikke støvsuge i nærheden af hans værelse og skal heller ikke efterspørge koncertbilletter, hvis de vil ‘undgå pinligheder’. Endvidere skal Jay Z forsynes med champagne af det eksklusive mærke Ace of Spades, hvilket ikke skal koste ham en krone, eftersom han ejer firmaet.

Kanye vil have cylinderformede vaser, sorte håndklæder og cornflakes af mærket Kashi Go Lean. Endvidere ønsker han en 1031a Genelec-højttaler, som gik ud af produktion for ti år siden, og 13 flasker sprut, deriblandt tre Paradis Hennessy.

Selv om det er nogle meget specifikke krav, de to rappere stiller hotelpersonalet og bookingbureauet, så er det dog ikke den galopperende egomani, som man kunne have frygtet. Vi er ikke i nærheden af rockbandet Van Halens krav fra 80’erne om at have alle brune M&M’s sorteret fra, eller Mariah Careys ønske om 20 hvide kattekillinger og 100 hvide duer til et juleevent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af