Chance the Rapper bekræfter fællesalbum med Kanye – giver sin mening til kende om Saint Pablo-touren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden velkendt, at Chance the Rapper har et tæt forhold til sin byfælle Kanye West – Chance havde en prominent feature på åbneren ’Ultralight Beam’ fra Kanyes ‘The Life of Pablo’, og omvendt gæstede Kanye Chances ’All We Got’ fra sidstnævntes seneste ’Coloring Book’.

I et nyt interview har Chance nu yderligere udpenslet sit både venskabelige og kollegiale forhold til hr. West, da han for nyligt besøgte L.A.-radiostationen Power 106 FM til en halv times snak om både løst og fast.

Noget af det mere faste udgjorde nogle få insider-detaljer om Kanyes videre musikalske færden, der tæller et kommende Drake-samarbejde, men også et fællesprojekt med Chance. Det længe rygtede fællesudspil har titlen ’Good Ass Job’, som Kanye oprindeligt havde som arbejdstitel på sit monstrøse superalbum ’My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ fra 2010. Se interviewet i sin helhed ovenfor, hvor Kanye-snakken starter ved 17:20.

Ud over en bekræftelse af, at de to Chicago-rappere har noget fælles i støbeskeen, var det dog ikke meget andet konkret, Chance kunne diske op med om projektet.

»Vi har helt klart mindst to sange, som jeg kan sige kommer til at være på ’Good Ass Job’«, udmeldte han, men tilføjede: »Det er uden tvivl langt fra færdigt. Det er noget, som bringes op under samtaler i ny og næ«.

Projektet ser altså i skrivende stund ikke ud til at være en prioritering, formentlig fordi Kanye er travlt optaget med både sin turné og Drake-projektet.

Chance giver i øvrigt sit joviale besyv med om Kanyes aktuelle Saint Pablo-turné, som han synes er en kende for decibelstærk. Det indledes ved 25:30.

Læs også: Chance the Rapper vælter Ellens Talkshow med ‘No Problem’ – Lil Wayne og 2 Chainz også med

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af