Reebok laver grin med Nordstroms mudder-jeans

Reebok laver grin med Nordstroms mudder-jeans

Måske er det en ny marketing-trend, vi er vidne til. I hvert fald kunne vi i går fortælle, om hvordan Ikea klogt spandt guld på al postyret omkring Balenciagas ‘kopi’-taske, og nu går Reebok lignende til værks.

Godt nok er sportsmærket ikke selv involveret i den oprindelige ‘skandale’, men de har til gengæld været hurtige til at udnytte den opmærksomhed, der er skabt omkring butiks- og tøjkæden Nordstrom og et par mudrede jeans.

Internettet har nemlig – med rette – moret sig over butikkens ‘Barracuda Straight Leg Jeans’, der bliver beskrevet som »symbolet på amerikansk workwear, der har set noget hårdt arbejdende action med en krakeleret mudder-coating, der viser, at du ikke er bange for at blive beskidt«. Og nå ja, så koster de 3.120 kroner.

nordstrom_jeans

Der kunne skrives meget om, hvor dumt det er, men Reebok har altså valgt at tage et ironisk approach og scorer nu billige, men sjove point på deres autentiske sweat shirt, som de kalder deres nye t-shirt.

»Skabt af Reeboks hårdtarbejdende ansatte, der altid finder tid til at svede i løbet af dagen. Vi gør det hårde arbejde for dig og giver dig en pre-svedfuld t-shirt til post-træningslooket og -lugten«, står der i beskrivelsen af trøjen, der tilfældigvis har præcis den samme pris som Nordstroms jeans.

reebok-sweat

Derudover består t-shirten af »autentisk sved til dem, der ikke har tid til det hårde arbejde. Ægte pletter der holder for evigt (vask ikke). Præcis placering af pletter skabt af svedige ansatte efter træningspas for maksimal synlighed«.

Kækt, men godt spillet, Reebok. Og ja, t-shirten er selvfølgelig allerede udsolgt (eller…).

Så må vi se, om den nye marketingtrend er kommet for at blive.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af