Geena Davis anklager Bill Murray for upassende adfærd under filmoptagelse

Geena Davis anklager Bill Murray for upassende adfærd under filmoptagelse
Bill Murray i 'Zombieland: Double Tap'.

Geena Davis har ikke gode minder om at arbejde sammen med Bill Murray på 90’er-filmen ‘Quick Change’.

Det fremgår af Oscar-vinderens kommende memoirer ‘Dying of Politiness’, hvor hun beskriver, hvordan Murray opførte sig upassende over for hende under filmoptagelserne.

I et interview med The Sunday Times har hun uddybet anklagerne. I artiklen gengives Davis’ oplevelser med Murray således:

»Hun skriver, at hun bliver introduceret til Murray på et hotelværelse, hvor Murray hilser på hende med en tingest kaldet The Thumper – et massageapparat, som han insisterer på at bruge på hende, selvom hun høfligt afviser. Mens de optager på location, opsøger Murray Davis i hendes trailer og begynder at råbe og skrige ad hende, fordi han mener, hun er forsinket (hun venter på sine kostumer). Han fortsætter med at skrige ad hende, mens hun skynder sig over på settet og selv da hun når frem foran hundredvis af skuespillere, filmfolk og nysgerrige tilskuere«.

I interviewet fortæller Davis om oplevelsen: »Det var skidt. Den måde, han opførte sig på under vores første møde… Jeg burde være gået min vej eller have forsvaret mig selv, hvilket ville have resulteret i, at jeg ikke fik rollen. Jeg kunne have undgået hans behandling, hvis jeg havde vidst, hvordan jeg skulle reagere under den audition. Men jeg var så ikke-konfronterende, at jeg ikke gjorde noget«.

Bill Murray blev også for nyligt anklaget for upassende adfærd under optagelserne til Aziz Ansaris nye film ‘Being Mortal’.

Anklagen var alvor nok til at sætte optagelserne på pause, så filmstudiet kunne undersøge sagen. Murray har i mellemtiden udtalt sig om anklagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af