Bill Murray kommenterer klagen om upassende adfærd, der har sat ny Aziz Ansari-film på pause

Bill Murray kommenterer klagen om upassende adfærd, der har sat ny Aziz Ansari-film på pause
Bill Murray. (Foto: Evan Agostini/Getty Images)

I sidste uge blev produktionen af Aziz Ansaris kommende spillefilm ‘Being Mortal’ sat på pause. Det skete, fordi filmselskabet Searchlight havde igangsat en undersøgelse af en klage rettet mod Bill Murray, som medvirker i filmen.

Nu har Murray for første gang udtalt sig om sagen. Han fortæller ikke direkte, hvad han er anklaget for, udover at det drejer sig om »forskel i opfattelse« mellem ham og en kvinde.

»Jeg gjorde noget, jeg syntes var sjovt, og det blev ikke modtaget på den måde«, sagde Murray ifølge Deadline til CNBC under et aktionærmøde for virksomheden Berkshire Hathaway.

»Filmstudiet ville gøre det rigtige, så de ville gerne tjekke det hele igennem, undersøge det, så de stoppede produktionen. Men lige nu taler vi sammen, og vi forsøger at slutte fred med hinanden. Jeg tror det er der, den rigtige problematik ligger, vores fred. Vi er begge professionelle. Vi kan lide hinandens arbejde. Vi kan lide hinanden, tror jeg, og hvis du ikke kan fungere sammen og stole på hinanden, er der ingen idé i at gå videre med at arbejde sammen eller lave en film«.

Deadline bringer flere citater fra interviewet, hvor Bill Murray forklarer, at han ser indad, at han er overrasket over sin egen dårlige dømmekraft, og at han har lært meget af episoden. Han er samtidig optimistisk for, at han og kvinden kommer til at slutte fred.

Searchlight har ikke ønsket at udtale sig om sagen, idet den stadig undersøges, skriver Deadline.

Aziz Ansari både instruerer, skriver og spiller hovedrollen i ‘Being Mortal’, der er baseret på Atul Gawandes bog af samme navn. Det vides ikke, hvilken rolle Bill Murray spiller i filmen, hvis premiere i skrivende stund er sat til 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af