Timothée Chalamet blev blæst bagover af, hvor episk ‘Dune’ var

Timothée Chalamet blev blæst bagover af, hvor episk ‘Dune’ var
Timothée Chalamet i 'Dune'. (Foto: PR)

Timothée Chalamet fortsætter med at være på alles læber og det er der også god grund til, da det lader til kun at gå én vej for den unge Hollywood-komet.

Men bare fordi man efterhånden er rimelig godt etableret i branchen, kan nogle produktioners vilde omstændigheder stadig godt komme bag på én.

Det fortalte den 26-årige skuespiller nemlig om i et interview med Homme Girls, hvor han, udover at snakke om den kommende kannibalfilm ‘Bones and All’, også kom ind på den episke ‘Dune’, hvis koloenorme produktion virkelig blæste ham bagover.

»Det er noget, man ikke får lov til at gøre med film – at genbesøge dem«, fortalte han med reference til at arbejde med teater versus film.

»Eller, faktisk har jeg det sådan med ‘Dune’. Når man taler om, hvordan cyklusser matcher livet. Første gang jeg lavede den, var jeg yngre og blev faktisk overrumplet over, hvor stor den film var. Og nu hvor Paul Atreides (Chalamets karakter i ‘Dune’, red.) bliver mere sikker på sig selv, bliver jeg også mere sikker på mig selv«.

I et tidligere interview havde Chalamet indrømmet, at han havde sat en alarm på sin telefon lige så snart Denis Villeneuve blev tilknyttet projektet, så han kunne begynde at læse den første roman og være på forkant, inden han modtog et opkald fra den fransk-canadiske instruktør.

»For at være helt ærlig så tror jeg min forståelse af ‘Dune’ på det tidspunkt kom fra en grafisk roman, jeg så i Midtown Comics, da var ti år gammel og var ude for at købe ‘Yu-Gi-Oh’-kort «, udtalte han ved den lejlighed.

Opfølgeren til ‘Dune’ kommer til at have mere fokus på medstjernen Zendayas karakter Chani og hendes forhold til Timothée Chalamets Paul Atreides, som er på hævntogt efter dem, der ødelagde hans familie.

‘Dune: Part II’ forventes at få premiere 1. november 2023.

Inden da kan Timothée Chalamet opleves i Luca Guadagninos kannibalfilm ‘Bones and All’ til Soundvenues forpremiere den 9. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af